Hocheiştii de la CSM ”Dunărea” Galați revin astăzi în competiție, după ce a avut programate, la început de an, meciuri care au fost amânate de adversari din Liga Națională participanţi în Liga Erste.

Gălăţenii, care se află pe locul IV în clasament, vor întâlni, de la ora 18,30, pe gheața patinoarului ”Dunărea”,  Steaua București.

Echipa bucureşteană se află pe locul 5, cu 18 puncte, iar gălăţenii au învins-o până acum în toate jocurile disputate în acest sezon, patru în campionat, cu rezultatele: 8-1 și 9-3, acasă, în octombrie, respectiv 7- 4, 9 -1, în deplasare, în decembrie.

Cea mai recentă victorie împotriva Stelei a fost cea din ”Cupa României”, scor 13 – 3, unde gălățenii s-au clasat la final pe locul II.

Intrare contra cost la acest meci

Biletele pentru meciul din această seară costă 5 lei şi pot fi achiziţionate de la Patinoar.
În clasament, CSM Galați se află pe locul al patrulea, cu 37 de puncte (doar 13 meciuri, cel mai mic număr de partide disputate), la două puncte în urma echipei de pe locul 3, ACSH Gheorgheni (23 de jocuri).
După acest meci, gălățenii vor juca două meciuri cu Miercurea Ciuc, în deplasare, pe 15 și 16 ianuarie. Celelalte meciuri restante, deloc puţine, vor fi programate în perioada imediat următoare, concretizându-se într-un program foarte încărcat.

Articolul precedent23 de gălăţeni au câştigat câte 5.000 de lei cu titlurile de stat CENTENAR
Articolul următorDe ziua lui Eminescu, recital de poezie “Porni Luceafărul” la Dramatic