23 de gălăţeni au câştigat câte 5.000 de lei cu titlurile de stat din ediţia CENTENAR.  Ei se află printre cei 1.000 de câștigători, la nivel naţional, ai bonusului de dobândă, în valoare de 5.000 de lei, din cadrul celei de a treia emisiuni de titluri de stat din ediţia dedicată Centenarului Unirii.

Aceştia au fost desemnaţi de Ministerul Finanţelor Publice, printr-o tragere la sorţi, în ultima săptămână a anului trecut.

Pentru bonusul de dobândă s-au calificat 18.071 de investitori persoane fizice, înregistrați în evidențele Ministerului Finanțelor Publice și ale Companiei Poșta Română. Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți, pe baza CNP-ului.

În judeţul Galaţi au fost 524 de persoane care au subscris cel puţin 500 de lei, iar la nivelul celor şase judeţe arondate la DGRFP Galaţi – 2.208 persoane.
Banii pot fi ridicați de la unitățile Trezoreriei Statului începând cu 10 ianuarie. Investitorii îşi pot revendica premiile până pe 20 decembrie 2019.

În perioada 15 iunie – 21 decembrie 2018, Ministerul Finanțelor Publice a lansat trei emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației, în cadrul Programului Tezaur CENTENAR.

52.239 de români au ales să investească peste 2 miliarde de lei în titluri de stat. Conform MFP, aceasta este cea mai mare sumă investită în titluri de stat destinate exclusiv populației.

Articolul precedentHandbalistele de la CSM Galaţi, înfrângere în primul meci al anului
Articolul următorHocheiştii gălăţeni revin astăzi în competiţie cu un meci împotriva Stelei