Bucurie la finalul meciului

CS United Galați s-a apropiat de finala Ligii I de futsal. Echipa gălăţeană a învins-o, scor 2-1, pe Autobergamo Deva, în derbiul grupei semifinale B.

În debutul meciului, ambele echipe au avut foarte multe faze pe poartă, parări și ocazii ratate. Scorul a fost deschis târziu, abia în minutul 17,10, de către Autobergamo. După numai 29 de secunde, Mimi Stoica a egalat pentru gălăţeni.

După restabilirea echilibrului pe tabelă, exploda o dispută tactică, plină de pase laterale și înapoi. Portarul dunărenilor, Nene, a fost însă la înâlţime, scoțând și de două sau trei ori în aceeași fază, de pe linia porții sau din ghetele atacanților Letra, Sasse și Pânzaru.

Repriza secundă a fost complet dominată de elevii lui Ignat, care au presat semicercul internaționalului român Toniță, fost portar la Dunărea de Jos. Stoica a trimis excelent în adâncime și Borges a pendulat în fața portarului, percutând lovitura în stânga acestuia (minutul 24,18).

Au mai fost multe ocazii ratatse de gălăţeni: Ignat, blocat în momentul șutului după o cursă rapidă, Laşcu, cu o suită de driblinguri nefinalizată, Araujo, singur cu golul în gheată, a trimis alături. A irosit o ocazie și Burdujel înaintea unui final incandescent, cu o bară transversală a lui Pânzaru, ca fly-goalkeeper, și cu o deposedare chirurgicală a lui Ignat, cu numai câteva secunde înaintea fluierului izbăvitor.

Pentru a merge mai departe, în cea de-a treia finală consecutivă, United trebuie să câștige și partida cu FK Odorheiu Secuiesc, care va avea loc în 20 aprilie, pe teren propriu.

CS United Galați – Autobergamo Deva 2-1 (1-1)

Au marcat: Stoica 17,39, Borges 24,18 / Jodas 17,10
United: Wellington, Păduraru – Petică, Tudose, Neto, Cireș, Borges, Crăciun, Araujo, Stoica, Lașcu, Burdujel, Ignat, Cojoc. Antrenor: Florin Ignat
Autobergamo: Toniță, Iancu – Pânzaru, Obadă, Tacot, Letra, Pardo, Sasse, Jodas, Varela, Biro, Costea. Antrenor: Adrian Moț
Arbitri: Vlad Ciobanu, Marian Ivănescu – Dragoș Mocanu. Observator: Gabriel Gherman

Foto: Fb United

Articolul precedentMâine, Transurb începe să elibereze noile abonamente cu gratuități
Articolul următorCSM Arcada a învins SCM U Craiova acasă