CSM Arcada a învins acasă SCM U Craiova, în etapa a patra, penultima, a turului minicampionatului Diviziei A1 de volei masculin. 

Succesul Arcadei cu SCM U Craiova nu a fost unul facil, lupta fiind strânsă, dar gălăţenii s-au impus cu 3-1 (25-21, 21-25, 25-19 şi 25-21).

CSM Arcada a început disputa de sâmbătă din Bănie cu următorul şase: Perez, Raici, Cuciureanu, Bissette, Sanderson şi Terzici – Cabrera (libero). Au mai jucat Carasco, Kullo, Mihalj şi Borovnjak.

După meci, antrenorul Sergiu Stancu a declarat: ”Am întâlnit una dintre echipele de top, în compania căreia am realizat un joc bun, cu faze electrizante. Ştiam că la Craiova se câştigă foarte greu, că ne aşteaptă un examen dificil şi în consecinţă ne-am organizat astfel jocul. Dificultatea meciului câştigat şi cele trei puncte sunt cu atât mai valoroase. Ne aşteaptă încă o perioadă fierbinte, cu şase jocuri decisive. S-a încheiat cursa de urmărire a liderului, dar mai avem mult de lucru. Avem nevoie de tribune pline, încă de miercuri, de la întâlnirea cu bucureştenii de la Steaua”.

A arbitrat Teodor Pop (Cluj), secondat de Paul Szabo (Oradea).

Miercuri, ora 18,00, Arcada (locul 1, cu 56 de puncte) va juca, acasă, cu Steaua Bucureşti (locul 6, cu 29 de puncte). Podiumul este completat de SCM U Craiova, cu 55 de puncte, și VM Zalău, cu 53 de puncte.

Sâmbătă, echipa gălăţeană se va deplasa la Bucureşti pentru jocul cu C.S. Municipal.

Articolul precedentCS United Galaţi s-a apropiat de finala Ligii I de futsal
Articolul următorGălăţeanca Elena Andrieş, de trei ori campioană europeană la haltere