Circulaţie oprită pe strada Brigadierilor din centrul Galaţiului

Circulaţia rutieră va fi oprită pe strada Brigadierilor din centrul Galaţiului, în perioada 11-14 octombrie, pentru efectuarea unor lucrări edilitare.

Municipalitatea a anunţat că traficul pe artera menţionată a fost oprit vineri, 11 octombrie, interdicţia urmând să fie menţinută până luni, 14 octombrie. În acceaşi zonă, a intersecţiei străzilor Domnească şi Brigadierilor, a fost oprită şi circulaţia pe banda specială pentru troleibuze.

Restricţiile de trafic au fost luate pentru a permite derularea unor lucrări edilitare ce trebuie efectuate în zonă în această perioadă. În cadrul proiectului „Reabilitare reţea apă potabilă strada Domnească, bloc N6, Magazin Winmarkt”, se va pune în funcțiune o conductă provizorie de apă, care va înlocui magistrala actuală, ce urmează să fie înlocuită.

În acelaşi timp, din cauza devierii traficului, staţia mijloacelor de transport în comun de pe strada Bălcescu, aflată în dreptul Hotelului „Dunărea”, se va muta, pe durata desfăşurării lucrărilor, pe strada Brăilei, în dreptul blocului H.

Articolul precedent25 de ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a ucis fosta concubină
Articolul următorRadu Cosca i-a luat locul lui Marius Cosoreanu în fruntea CSM Galaţi