Radu Cosca i-a luat locul lui Marius Cosoreanu în fruntea CSM Galaţi

Radu Cosca, consilier local ALDE, i-a luat locul lui Marius Cosoreanu în fruntea CSM Galaţi, clubul sportiv al municipalităţii.

Schimbarea s-a produs în cursul zilei de vineri şi i-a luat prin surprindere pe toţi cei ce activează în cadrul CSM. „Decizia a fost luată în urma unei schimbări de strategie în activitatea clubului, nu din motive imputabile domnului Cosoreanu. A avut rolul ingrat de a face clubul funcţional într-o perioadă foarte scurtă de timp şi a reuşit”, a declarat viceprimarul Sorin Enache, la anunţarea deciziei.

Noul director general interimar este consilierul local ALDE Radu Cosca, cunoscut în lumea sportului prin implicarea în ascensiunea hocheiului gălăţean. În ultimii, sub coordonarea lui Cosca, echipa gălăţeană de hochei a câştigat două titluri de campioană naţională.

Clubul sportiv al Primăriei Galaţi a fost înfiinţat în vara anului trecut şi are în componenţă mai multe echipe care activează în ligile naţionale. Printre acestea se află campioana naţională la de volei masculin, CSM Arcada, şi formaţia de hochei CSM „Dunărea”, alături de echipe de baschet, handbal şi rugby. Celelalte secţii ale CSM au sportivi care concurează la șah, natație, atletism, fotbal, box, arte marțiale, patinaj artistic şi dans sportiv.

Articolul precedentCirculaţie oprită pe strada Brigadierilor din centrul Galaţiului
Articolul următorGălăţeni răniţi pe drum către Iaşi, la pelerinajul de Sfânta Parascheva