Căpitanul reprezentativei masculine de volei a Croaţiei, Ivan Raic, va juca în sezonul următor la Arcada Galaţi. Raic este primul jucător care a semnat pentru gruparea de la Dunăre în această vară, dar oficialii echipei spun că în această săptămână sunt şanse mari să mai fie perfectate încă două transferuri.

Ivan Raic este trăgător fals, are 29 ani, 202 cm înălţime şi 99 kg greutate. Căpitan al echipei naţionale a Croaţiei, pentru care a jucat peste 150 de partide, Raic a început sezonul trecut în Qatar şi l-a încheiat pentru formaţia italiană Monini Spoleto. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru echipe din Croaţia, Grecia, Italia, Muntenegru, Franţa, Turcia şi Belgia.

Chiar dacă până la startul sezonului 2018-2019 mai sunt aproape patru luni (campionatul României va începe pe 13 octombrie), piaţa transferurilor este în fierbere, cele mai bune echipe din Divizia A1 masculină anunţând deja primele mutări.

Arcada Galaţi, vicecampioana ediţiei recent încheiate, s-a despărţit deja de Andrei Spînu, care a ales să joace pentru Volei Municipal Zalău, de Marian Bala, care s-a transferat la CSM Bucureşti, şi de liberoul sârb Neven Majstorovici, care a plecat la Craiova. De asemenea, gălăţenii au rămas şi fără coordonator de joc, după ce macedoneanul Filip Despotovski a anunţat că nu va mai continua la Arcada, iar grecul Dima Filippov a semnat cu PAOK Salonic.

Articolul precedentConsolidare şi reabilitare energetică la Spitalul Judeţean Galaţi
Articolul următorDupă ce a provocat un accident, un şofer beat şi-a lăsat victima în mijlocul drumului