După ce a lovit un pieton care mergea pe marginea drumului, un şofer băut bine a fugit de la locul accidentului, lăsându-şi victima, plină de sânge, în mijlocul şoselei.

Incidentul s-a petrecut pe DJ 252, în comuna Barcea, unde şoferul în vârstă de 61 de ani a intrat în plin într-un sătean care se deplasa pe carosabil. Bărbatul şi-a abandonat maşina în şanţul în care ajunsese în urma impactului şi a fugit de la locul accidentului, înainte de sosirea poliţiştilor. Victima, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la spital, cu multiple leziuni.

Oamenii legii au plecat imediat în căutarea şoferului vinovat şi l-au găsit, relativ repede, pe o stradă din comună. Etilotestul a demonstrat că şoferul se cinstise bine înainte de a se urca la volan, alcoolemia indicată de aparat fiind de 1,06 la mie.

Poliţiştii l-au reţinut pe conducătorul auto pentru 24 de ore, urmând să-l prezinte instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentCăpitanul naţionalei de volei a Croaţiei va juca la Arcada Galaţi
Articolul următorNouă elevi gălăţeni au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională