Un al doilea eveniment sub sigla Danube Growth Initiative va avea loc săptămâna viitoare.

Cei ce au idei de afaceri sau doresc să dezvolte un concept sunt invitați să se inscrie aici. Un al doilea eveniment de tip Hackaton va avea loc la Universitatea Danubius, pe 12 decembrie.

Proiectul BLUACT a fost aprobat spre finanțare în cadrul programului URBACT III, Apelul de Bune Practici, tema Creșterea Capacității în data de 4 decembrie 2018. Primul eveniment BLUACT a fost organizat în parteneriat cu Primăria Galați și grupul local URBACT. „A fost aprobat spre finanțare în cadrul programului URBACT III, Apelul de Bune Practici, tema Creșterea Capacității în data de 4 decembrie 2018”, decalră un comunicat al Primăriei.

Pe durata evenimentului, echipele care propun proiectele primesc feedback din partea profesioniștilor prezenți. Aplicațiile se încriu pe site, fiind evaluate de către comisia de evaluare conform Grilei de Evaluare a Eligibilității disponibilă pe site-ul:pe site-ul https://dgi-bluact.ro/regulament-concurs.

Câștigătorii Hackaton vor participa la DEMO DAY, unde vor prezenta în fața unui juriu independent în aprilie 2020. Marele premiu este un program de incubare a ideii de afaceri şi un laptop performant.