Ieri seară la teatrul Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Fundația Comunitară a premiat gălățenii care s-au făcut remarcați prin #binele pe care l-au făcut.

Gălățenii au avut mai multe săptămâni la dispoziție ca să își nominalizeze concurentul preferat la una din cele 8 categorii. Anul acesta, cele 8 secțiuni ale galei au fost ONG Start bun, ONG De mult pe drum, Lider gălățean „Diasporean”, Lider gălățean ”De acasă”, Lider Voluntar, Firma + CSR, Super Campanie de fundraising, Campion Fundraiser.

Câștigătorii au fost premiați pe scena teatrului joi seară. Așadar, pentru prima secțiune, ONG Start bun a căștigat Fantasticii Down, iar pentru cea de-a doua, ONG De mult pe drum cei premiati au fost Ajutați-l pe Lăbuș. Liderul gălățean „de acasă”este Comșa Pompiliu. Liderul voluntar portă numele lui Bucur Marius, iar compania care s-a evidențiat cu politica sa de CSR este GLO Marine. Cea mai bună campanie de fundraising a fost a celor Asociația Fantasticii Down, iar campionul fundraising-ului este Mihaela Lupu. Virgil Tăbuș a câștigat Premiul publicului.

Gala Comunitîții Gălățene își propune ca odată la doi ani să promoveze valorile orașului și își dorește ca orice gălățean să poată #recunoaștebinele.