De astăzi până duminică la ora 23,00, pe esplanada din faţa Sălii Sporturilor are loc festivalul berii, Oktoberfest.

Organizatorii se aşteaptă ca aproximativ 130.000 de gălăţeni să participe la cea de-a doua ediţie a Oktoberfest. Intrarea este liberă. Desfăşurat în organizarea unui brand românesc de bere, festivalul berii din România a devenit, anul trecut, cel mai mare Oktoberfest din afara graniţelor Germaniei, în Europa, a afirmat PR-ul Anemona Hermeneanu.

Cârnaţi şi mici, bere şi must

Cortul bavarez întins pe esplanada Sălii Sporturilor, puţin mai mare decât cel de anul trecut, vă așteaptă cu bere românească şi germană și celebrii cârnaţi nemţeşti (Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Schweinshaxe, cârnatul XXL cu caşcaval etc.), dar şi micii româneşti ori o porţie de coaste la grătar.
Vor cânta Claudia & Die Burzenland Party Band, acompaniaţi de alte trupe şi de fanfară, iar atmosfera va fi susţinută de DJ Edelweiss şi MC Marian Maican.
Cei mici se vor putea distra la Luna Park, gălățenii vor alege o Miss Oktoberfest, o Miss Popularitate, dar şi un Rege al berii. Pălăriile germane sau fotografiile cu o ramă specială Oktoberfest, precum și câteva rulote din caravana Street Food se mai numără printre atracţii.

Articolul precedentPatru bărbaţi, arestaţi pentru trafic de droguri de risc
Articolul următorDeclinul demografic se menţine la cote ridicate în judeţul Galaţi