Baschetbaliştii gălăţeni au fost învinşi clar de formaţia CSO Voluntari, într-un meci disputat sâmbătă seara, în Sala Sporturilor „Dunărea”.

Partida, din ultima etapă a turului fazei secunde, a fost câştigată de oaspeţi cu scorul de 97-72 (28-16, 17-17, 29-16, 23-23). Pentru CSM Phoenix CSU au punctat: Dzeletovici 17, Dorris 14, Perovici 9, Djordjevici 9, Miller 8, Dukity 8, Corpodean 4 şi Voinescu 3.

În urma acestei înfrângeri, gruparea gălăţeană îşi ia adio de la play-off, această fază a competiţiei fiind practic imposibil de atins, după ce Phoenix a pierdut toate meciurile jucate pe teren propriu împotriva favoritelor, Steaua, Dinamo şi Voluntari.

În clasament, gălăţenii se află pe locul 4, cu 7 puncte (două victorii, trei înfrângeri). Cel mai probabil, gălăţenii vor încheia Grupa galbenă (locurile 7-12) pe locul 4 (10 în ierarhia generală) şi vor continua campionatul cu meciurile de play-off pentru locurile 9-16. Adversarul celor de Phoenix în primul tur de play-off va fi echipa clasată pe locul 3 în Grupa albastră (locurile 13-18), poziţie ocupată în prezent de CSM Focşani.

În etapa următoare, pe 7 martie, gălăţenii vor juca în deplasare cu Steaua.

Articolul precedentEchipa feminină de volei CSU Belor a fost învinsă de campioana României
Articolul următorMuncitor gălăţean ucis de un mal de pământ surpat peste el