„Balul bobocilor” studenţilor gălăţeni şi-a desemnat câştigătorii

„Balul bobocilor” studenţilor de la Universitatea „Dunărae de Jos” din Galaţi şi-a desemnat câştigătorii, în cadrul unui spectacol desfăşurat pe scena Teatrului „Nae Leonard”.

Mihaela Chiriac, anul I la Facultatea de Economia şi Administrarea Afacerilor, şi Marian Giurgea, anul I la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, şi-au adjudecat titlurile de Miss şi Mister. Tinerii s-au remarcat prin spontaneitate, simţ artistic şi talent creativ, în cadrul unui bal a cărui temă a fost Centenarul Marii Uniri.

Pe locul al II-lea s-au clasat Daniela Mania (Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor) şi Gheorghe Ungureanu (Facultatea de Litere). Cea de-a treia poziţie pe podium le-a revenit „bobocilor” Daria Andreea Talmaciu (Facultatea de Știinte Juridice, Sociale și Politice) şi Mirel Viorel Lupea (Facultatea de Educație Fizică și Sport). Titlurile de Miss şi Mister Popularitate au fost câştigate de Paula Francesca Alexei (Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie) şi deja laureatul Marian Giurgea.

Cei 17 boboci participanţi la concurs au participat la două deplasări în perioada de pregătire. La Văleni, în Republica Moldova, tinerii au învăţat tradiţiile populare: fetele au ţesut la război, iar băieţii au împletit coşuri din răchită. În cea de-a doua deplasare, la Parlamentul României, „bobocii” au citit din Declarația de Unire.

Prima parte a evenimentului de la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” s-a încheiat cu un concert susţinut de Florin Chiriac & Hippie Band. Petrecerea a continuat pe scena clubului „Fratelli”, unde a susţinut un spectacol trupa Şatra Benz.

Articolul precedentUn tânăr din Matca, prins circulând cu 180 km/h, a fost amendat cu 10.000 de lei
Articolul următorAnul acesta, doar artificii de Revelion la Galaţi, nu şi concert