Un tânăr din Matca, prins circulând cu 180 km/h, a fost amendat cu 10.000 de lei

Un tânăr din comuna gălăţeană Matca, prins de poliţişti circulând cu 180 km/h, a fost amendat cu 10.000 de lei.

Autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, circula pe drumul european E581, dinspre Bârlad spre Vaslui. În momentul în care a fost surprins de radarul echipajului Serviciului Rutier Vaslui, tânărul mătcaş nu s-a conformat la semnalele de oprire ale poliţiştilor, continuându-şi drumul. Autoturismul a fost oprit cu sprijinul a două autospeciale ale Serviciului Rutier, în apropierea municipiului Vaslui.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul era un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Matca, judeţul Galaţi, care nu a putut prezenta la control documentele solicitate. În plus, autovehiculul era echipat cu anvelope de vară, avea inspecţia tehnică periodică expirată, avea folie neomologată aplicată pe geamuri şi îi lipseau accesoriile prevăzute de Codul rutier.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.005 lei, fiind dispuse şi măsurile complementare de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ridicarea certificatului de înmatriculare şi ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, până la remedierea deficienţelor.

Articolul precedentCartierul Mazepa I va rămâne astăzi fără apă timp de zece ore
Articolul următor„Balul bobocilor” studenţilor gălăţeni şi-a desemnat câştigătorii