Avarie majoră în alimentarea cu gaze a unui cartier gălăţean şi a altor şase localităţi din judeţ

O avarie majoră în alimentarea cu gaze a unui cartier gălăţean şi a altor şase localităţi din judeţ a avut loc în cursul zilei de vineri, din cauza unei defecţiuni tehnice.

Conform distribuitorului Distrigaz Sud Rețele, alimentarea cu gaze naturale a fost sistată temporar în cartierul Arcaşilor (una dintre zonele rezidenţiale ale Galaţiului) şi în şase sate din apropierea municipiului. Au rămas fără gaze locuirorii din satele Costi, Vânători, Odaia Manolache, Tulucești, Tătarca şi Șivița.

În Galaţi au fost afectate străzile: Cetățeanu Ioan, Arcașilor, Meteo, Zimbrului, Arcașilor – Aleea 5, Iordan Chimet, Dănăilă Negoiță, Traian, Pescărușului, Sulfinei, Căprioarei, Privighetoarei, Zambilelor, Graurului, Tufănelelor, Răchitei, Dropiei, Aurel Manolache, Mălinilor, Liliacului și Malu Brateș.

Avaruia a fost determinată de o defecțiune tehnică a unor elemente din sistemul de distribuție, în data 21 decembrie, în jurul orei 14.30. Au fost afectați circa 2.300 de clienți casnici și non-casnici. Echipele Distrigaz Sud Rețele au anunţat că alimentarea cu gaze naturale va fi reluată în cursul zilei de sâmbătă, 22 decembrie.

Articolul precedentBaschetbaliştii de la CSU Phoenix CSM Galaţi defilează spre „grupa galbenă”
Articolul următorMai multe firme de pe Calea Prutului, călcate noaptea de o bandă de hoţi