Mai multe firme care au sediul pe Calea Prutului au fost călcate, săptămâna aceasta, de o bandă de hoți, care au furat cam tot ce le-a picat în mână.

Hoții au trecut pe la mai multe firme și au furat atât scule electrice, cât și motorina din rezervoarele mașinilor. Spargerile nu au avut loc în aceeași noapte. Deşi a fost chemată poliția, hoții au revenit pe Calea Prutului în mai multe nopți. Încurajaţi de faptul că zona este mai izolată şi s-au dat zile libere personalului înainte de Crăciun, hoţii au luat firmele la rând.

Pagubele înregistrate sunt însemnate, fiind furate doar bunuri care pot fi vândute. Furturile au debutat la începutul săptămânii, iar hoții insistă să treacă prin curțile tuturor societăților comerciale. Vineri noapte, de exemplu, paznicul uneia dintre firme a auzit zgomote la vecini și a sunat de urgență la poliție. Un echipaj a venit de urgență în zonă, astfel că hoții au fost puși pe fugă, abandonând, se pare, și o parte dintre ustensile folosite la spargeri. Oamenii legii au luat amprente și au strâns dovezi la fața locului. În cauză s-a deschis un dosar penal, iar polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea hoților.

Articolul precedentAvarie majoră în alimentarea cu gaze a unui cartier gălăţean şi a altor şase localităţi din judeţ
Articolul următorSupermarketurile gălăţene îşi vor adapta orarul pentru perioada sărbătorilor