Baschetbaliştii de la CSU Phoenix CSM Galaţi defilează spre „grupa galbenă”

Baschetbaliştii de la CSU Phoenix CSM Galaţi defilează spre „grupa galbenă”, obţinând o nouă victorie la scor, în faţa echipei Colegiului Național „Aurel Vlaicu” din București.

Meciul de vineri seara, contând pentru etapa a XIV-a, a fost dominat de gălăţeni, care s-au impus cu scorul de 77-57 (19-12, 16-18, 28-14, 14-13). Pentru CSU Phoenix CSM au înscris în jocul din Capitală: Corpodean 16, Miller 15, Dukity 13, Voinescu 9, Djordjevici 9, Stan 5, Grecu 5 și Vlad 5. Au mai jucat Patko şi Giangu.

În urma acestei victorii, a 13-a consecutivă în actuala ediţie a Grupei valorice C a Ligii Naţionale, gălăţenii sunt lideri în clasament şi favoriţi la calificarea în „grupa galbenă” (turneul pentru locurile 7-12). În cea de-a doua fază a campionatului, în „grupa galbenă”, a doua valorică, vor juca locul 1 din Grupa C, locurile 1-3 din Grupa B şi locurile 7-8 din Grupa A.

În ultimul meci din acest an, duminică, 23 decembrie, de la ora 16.00, CSM Phoenix CSU va primi vizita formaţiei Agronomia București.

Articolul precedentGălăţenii au câştigat cu 13-3 ultimul meci din „Cupa României” la hochei
Articolul următorAvarie majoră în alimentarea cu gaze a unui cartier gălăţean şi a altor şase localităţi din judeţ