Au fost prinşi doi traficanţi de droguri în Buzău, Vrancea și Galați

Au fost prinşi doi traficanţi de droguri care se ocupau cu distribuirea de comprimate ecstasy în patru orașe din trei județe, Buzău, Vrancea și Galați.

Cei doi au fost reţinuţi de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, în urma unui flagrant și a trei descinderi făcute la Focșani. Polițiștii aveau informații că aceştia se ocupau cu vânzarea de comprimate ecstasy în Galați, Tecuci, Râmnicu Sărat și Focșani, contra sumei de 50 de lei pastila.

Oamenii legii au făcut, ulterior, trei percheziții în Focşani, pentru a fi adunate probe care să dovedească activitatea infracţională a celor doi reţinuţi. Din locuinţele verificate au fost ridicate, potrivit anchetatorilor, 79 de comprimate ecstasy, 3.500 de lei și 50 de euro. De asemenea, au fost găsite cinci telefoane mobile, folosite de cei doi pentru a ține legătura între ei și pentru a-i contacta pe consumatori.

Cei doi membri ai grupării au fost reținuţi pe bază de ordonanță şi prezentaţi instanţei. În cursul zilie de vineri, judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor reţinuţi, pentru trafic de droguri de mare risc.

Articolul precedentDoi pietoni gălăţeni au fost răniţi în accidente rutiere
Articolul următorDin ce în ce mai mulţi şoferi beţi şi fără permis pe şoselele judeţului