Din ce în ce mai mulţi şoferi beţi şi fără permis pe şoselele judeţului

Din ce în ce mai mulţi şoferi beţi şi fără permis circulă pe şosele judeţului, două astfel de cazuri fiind depistate de poliţişti în ultimele zile.

Astfel, pe 12 februarie, în jurul orei 10.10, polițiștii din Oancea au oprit în trafic un autoturism care circula în interiorul satului Roșcani. La volanul maşinii se afla un bărbat de 49 ani, în cazul căruia polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere. Mai mult, fiind testat alcooscopic, şoferul a fost înregistrat cu 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Două zile mai târziu, pe 14 februarie, în jurul orei 1.45, polițiștii din Tecuci au oprit un autoturism care circula pe strada Gheorghe Petrașcu din localitate. La volanul acestuia se afla un tecucean de 26 ani, care nu le-a putut prezenta oamenilor legii permisul de conducere. În urma verificărilor, a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, etilotestul a relevat faptul că tecuceanul se afla sub influența alcoolului, valoarea înregistrată de aparat fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Articolul precedentAu fost prinşi doi traficanţi de droguri în Buzău, Vrancea și Galați
Articolul următor12 asociaţii de proprietari n-au plătit niciun leu pentru căldură