Doi pietoni gălăţeni au fost răniţi în accidente rutiere

Doi pietoni gălăţeni au fost răniţi în accidente rutiere, în cursul zilei de 14 februarie, în comuna Cuca şi, respectiv, pe raza comunei Vânători.

Primul incident s-a petrecut în jurul orei 13.55 şi i-a avut ca protagonişti pe un bărbat de 35 de ani şi pe un adolescent de 17 ani. Bărbatul, din municipiul Galați, îşi conducea autoturismul pe DN 24D, pe raza localității Cuca. În dreptul școlii din localitate, el l-a surprins și accidentat pe minor, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru a primi îngrijiri medicale.

Mai târziu, în jurul orei 19.00, victimă a unui accident rutier a fost un bărbat de 66 de ani, din municipiul Galați. Acesta a încercat să traverseze DN 26, în afara localității Vânători, prin loc nepermis și fără să se asigure. Bărbatul a fost surprins și accidentat de un autoturism care circula regulamentar. Şoferul, în vârstă de 24 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentÎncă un certificat de transportator fals depistat la frontiera gălăţeană
Articolul următorAu fost prinşi doi traficanţi de droguri în Buzău, Vrancea și Galați