Atenție, părinți! Copii tâlhăriți în scara blocului, la Galați, pentru a fi deposedați de sumele de bani pe care le aveau asupra lor. 

În dimineața zilei de 16 februarie a.c., polițiștii gălățeni au fost sesizați de o femeie din municipiul Galați cu privire la faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 18,15, fiica sa în vârstă de 11 ani ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Din verificări a reieșit că o persoană necunoscută ar fi amenințat fetița cu un cuțit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuiește, și i-ar fi luat cei 15 lei pe care îi avea la ea.

La scurt timp după primirea reclamației, polițiștii au identificat și depistat prezumtivul agresor, un tânăr de 18 ani. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, tot în ziua de 15 februarie. Victima fusese tot un minor, dar de 14 ani, de la care, prin violență și amenințare, agresorul a luat 50 de lei.

Pe 17 februarie, persoana bănuită de săvârșirea acestor fapte a fost prezentată magistraților, care au dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili și proba întreaga activitate infracțională a tânărului.

 

Articolul precedentȘoferii care merg cu viteză şi alcool cât cuprinde nu se sperie de amenzi
Articolul următorConducerea sub influenţa alcoolului sau fără permis, la ordinea zilei în Galaţi