Poliţiştii au continuat cercetările în dosarul în care doi bărbaţi, naş şi fin, au fost acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni. Aşa cum relatam cu ceva timp în urmă, (detalii aici), un bărbat a fost surprins de poliţişti beat la volan, având şi permisul suspendat. 

Finul acestuia a încercat să-l scape de consecinţele faptelor sale şi a intrat, la rândul său, în conflict cu poliţiştii.

Acum, cei doi sunt acuzaţi de comitearea mai multor infracţiuni: ultraj împotriva unui poliţist, refuz de recoltare probe biologice şi favorizarea făptuitorului, respectiv conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Cercetările au fost efectuate de către lucrători din cadrul Secţiei nr.5 Politie Rurală Rădeşti, în baza Ordonanţei de delegare a procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Pe baza probelor administrate în dosar, ieri, 3 septembrie, cele două persoane au fost prezentate cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Târgu Bujor. Instanţa a decis, în urma şedinţei de judecată, emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului acuzat de ultraj. Faţă de cealaltă persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.

Articolul precedentUn nou focar de pestă porcină confirmat în apropierea Galaţiului
Articolul următorCartierul Mazepa va avea un centru de permanenţă pentru servicii medicale