Vineri seara, la ora 18.00, pe raza comunei Pufești (DN2 E85) s-a produs un accident de circulație în care au fost implicate două TIR-uri, ambele conduse de șoferi turci, și un autoturism, la volanul căruia se afla directorul Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci. Acesta a rămas încarcerat și a fost declarat decedat de echipajul SAJ de la fața locului. 

Vineri, la ora 18:00, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85, intersecţia Ciorani cu Pufeşti, cu un autoturism şi două tiruri implicate. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2, un echipaj SMURD de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare. La accident se identifică trei victime, doi cetăţeni turci, şoferii tirurilor implicate, conştienţi, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Şoferul autoturismului implicat, în vârstă de 37 ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Potrivit martorilor, autoturismul ar fi efectuat o manevră neregulamentară de depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autotren înmatriculat în Turcia. Celălalt TIR, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan şi s-a răsturnat. Șoferii celor două TIR-uri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentS-a simțit obosită și i-a încredințat conducerea autoturismului partenerului, care avea permisul de conducere anulat
Articolul următorÎnfrângere usturătoare pentru baschetbaliștii de la CSM Galați în deplasarea de la Tg. Jiu