Accident cu patru victime, în apropierea comunei Vânători

Un accident soldat cu patru victime a avut loc luni după-amiază, pe DN 26, în apropierea în apropierea comunei gălățene Vânători, din cauza unei manevre greşite. Evenimentul rutier s-a soldat şi cu avarierea celor două autoturisme implicate, precum și cu blocarea temporară a traficului în zonă.

Potrivit informațiilor oficiale, în coliziune au fost implicate două autoturisme care se deplasau dinspre Galați către Tulucești, unul în spatele celeluilalt. Din câte se pare, șoferul mașinii aflate în față, un bărbat de 54 de ani, ar fi vrut la un moment dat să întoarcă pentru a schimba direcția de mers, dar nu s-ar fi asigurat și nici nu i-ar fi acordat prioritate mașinii care venea din spate.

Impactul violent dintre cele două mașini s-a soldat cu rănirea șoferului de 54 de ani, aflat singur în mașină, a șoferului celei de-a doua mașini, un tânăr de 18 ani, și a doi bărbați, pasageri în autoturismul acestuia, cu vârste de 41 și respectiv 48 de ani. Răniţii au primit îngrijiri medicale de la echipajele de urgență sosite la fața locului, fiind ulterior transportați la spital pentru investigații. Conform unor surse medicale, bărbatul de 41 de ani se află în stare gravă.

Potrivit Poliției Rutiere, niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. În cauză, a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentAngajaţi din sistemul de asistenţă educaţională din Galați protestează
Articolul următorAutoturism depistat în trafic cu un autocolant ITP fals