La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au observat în trafic, circulând pe D.J. 242A, în localitatea Cruceanu, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliție, a virat brusc dreapta, pe un drum sătesc.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia și, după aproximativ 200 de metri, autoturismul în cauză a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului.

La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani. Cu ocazia verificării acestuia în bazele de date, polițiștii au constat că are suspendată exercitarea dreptului de a conduce. În plus, la testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBilanț coronavirus: 2.280 de cazuri noi și 63 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorBărbat de 31 de ani, băut și fără permis, implicat într-un accident soldat cu rănirea ușoară a unei persoane