Duminică, 7 martie a.c., în jurul orei 18.40, pe D.J. 255, în localitatea Cuca, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. În accident au fost implicate trei autoturisme.

La fața locului, în urma verificărilor celor trei conducători auto implicați, polițiștii au constatat că unul dintre ei, un bărbat de 31 de ani, nu posedă permis de conducere, iar autoturismul în cauză are număr de înmatriculare fals. Mai mult, la testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. În același autoturism se afla și proprietarul acestuia. Polițiștii au stabilit că bărbatul i-ar fi încredințat mașina spre a o conduce, celui de la volan, deși cunoștea că nu posedă permis de conducere.

Ca urmare, a fost întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat  și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentA fugit de polițiști și s-a oprit cu mașina într-un copac
Articolul următorMiron Mitrea reacționează după scandalul de la Secția 16: „Nu s-a întâmplat numai acolo”