Un şofer gălăţean a adormit la volan şi a distrus un stâlp de iluminat public de pe una din cele mai circulate străzi din oraş.

Accidentul s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 0.15, pe strada Stadionului, în apropiere de Sala Sporturilor. Şoferul a aţipit la volan, iar maşina scăpată de sub control a izbit un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului. Stâlpul s-a rupt şi a căzut pe şosea, blocând circulaţia timp de aproape o oră, până când echipele de intervenţie au reuşit să-l îndepărteze.

În urma accidentului, şoferul, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit uşor, nefiind necesară internarea sa în spital. Pagubele mai importante au fost cele materiale, atât maşina, cât şi stâlpul fiind distruse.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, „un bărbat, de 48 ani, a condus autoturismul pe strada Stadionului, dinspre strada Oțelarilor și, pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției și a lovit un stâlp de iluminat public. Conducătorul auto a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero”. Poliţiştii gălăţeni au deschis în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentGălăţenii care au furat 14 bancomate austriece au fost prinşi
Articolul următorFotbalistele de la FC Universitatea, locul 5 după prima parte a sezonului