Fostul portar Cristi Munteanu s-a întors la Oţelul Galaţi

Fostul portar Cristian Munteanu s-a întors la Oţelul Galaţi, echipa la care a cunoscut cele mai mari succese ca jucător de fotbal.

Munteanu este, de astăzi, oficial, noul manager executiv al grupării de la Dunăre, conform unui anunţ postat pe pagina oficială a clubului. „Babicu, aşa cum este alintat fostul portar de către suporteri şi apropiaţi, îşi va desfăşura activitatea fără să fie retribuit, prin voluntariat.

Fostul manager executiv al clubului, Iulian Apostol, va deveni manager sportiv în locul lui Sorin Haraga, iar acesta va fi delegat al Centrului de Copii și Juniori.

„La Oțelul am avut cele mai frumoase momente din cariera de jucător, de aceea mă bucur să mă întorc acum la Galați și să fac parte din acest proiect de renaștere a Oțelului, o renaștere bazată pe pasiunea suporterilor, a comunității gălățene”, a declarat Cristian Munteanu.

Unul dintre jucătorii emblematici din istoria Oțelului

Acum în vârstă de 45 de ani, Cristian Munteanu a debutat în prima ligă la Farul Constanţa, într-un meci chiar împotriva Oţelului. Apoi a jucat la Dinamo şi FC Naţional, de unde a venit la Oţelul, în anul 2000. La Galaţi, a avut una dintre cele mai bune perioade ale carierei, devenind unul dintre portarii emblematici din istoria Oțelului. De-a lungul carierei, Munteanu a mai activat la AEK Larnaca, CS Otopeni și Astra Giurgiu.

După retragere, Cristian Munteanu a revenit la Oțelul în anul 2014, în postura de team manager, iar apoi a fost manager sportiv, reuşind să menţină echipa în competiţie în dificila perioadă premergătoare falimentului FC Oţelul SA.

În momentul de faţă, după opt etape disputate, SC Oţelul Galaţi ocupă locul al doilea în Seria I a Ligii a III-a de fotbal.

Articolul precedentMasterplan pentru rețeaua de spații publice din Galaţi
Articolul următorConducea un ansamblu rutier cu permis de autoturism