Galaţiului i s-au promis aeroport, centură şi drum expres

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis Galaţiului aeroport internaţional, centură ocolitoare a oraşului şi drum expres până la Brăila.

În timpul unei vizite în judeţ, ministrul a anunţat că obiectivele promise vor fi realizate cu fonduri europene și cu bani de la Guvern. Periplul oficialului a început la Tecuci, unde a reziliat contractul constructorului şoselei ocolitoare, care în opt ani a realizat doar 3 din cei 7 kilometri ai druumului.

Însoţit de toţi liderii locali ai PSD, Răzvan Cuc a ajuns apoi în zona Braniştea, unde autorităţile judeţene au anunţat că va fi amplasat noul aeroport internaţional. Ministrul a precizat că finanțarea obiectivului, estimată la 100 de milioane de euro, se va face prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

În timpul vizitei de duminică, ministrul Cuc a vorbit și despre proiectele centurii ocolitoare a orașului Galați și despre drumul expres Galați – Brăila. Potrivit ministrului, acestea vor fi realizate cu finanțare europeană și au fost incluse în Master Planul de Transport.

Articolul precedentFotbalistele de la Universitatea, egalate în prelungiri, printr-un autogol
Articolul următorCSM Phoenix CSU a încheiat sezonul de baschet masculin pe locul 10