CSM Phoenix CSU a încheiat sezonul de baschet masculin pe locul 10

Formaţia CSM Phoenix CSU Galați a încheiat sezonul de baschet masculin pe locul 10, după ce a fost învinsă în disputa pentru locul 9 de CSO Voluntari.

Depăşită clar în meciul tur, disputat vineri, cu 106-84, echipa gălăţeană a sperat să câştige returul programat duminică pe propriul teren. Meciul din Sala Sporturilor „Dunărea” a fost mult mai echilibrat, însă s-a încheiat în cele din urmă tot cu victoria oaspeţilor. Gruparea din Voluntari s-a impus cu scorul de 68-62 (12-17, 14-13, 24-16, 18-16).

Pentru echipa antrenată de Dragan Radovici au marcat: Dorris 19, Perovici 13, Corpodean 10, Dzeletovici 8, Stan 5, Djordjevici 3, Vlad 2 şi Dukity 2. Cu scorul general de 2-0, CSO Voluntari a câştigat disputa pentru locurile 9-10 din cadrul turneului 9-16.

Echipa gălăţeană a început sezonul în grupa a treia valorică, din cauza unor restanţe financiare. A câştigat grupa, a urcat în grupa a doua valorică, unde însă a ratat calificarea în play-off, obiectiv anunţat la începutul anului. În turneul următor, pentru locurile 9-16, s-a impus în toate meciurile, cu excepţia disputei cu CSO Voluntari, încheind astfel sezonul pe locul 10. În campionatul trecut, gălăţenii s-au clasat pe locul 8.

Articolul precedentGalaţiului i s-au promis aeroport, centură şi drum expres
Articolul următorAutoturism furat din Italia, găsit de poliţişti la Oancea