Fotbalistele de la Universitatea, egalate în prelungiri, printr-un autogol

Fotbalistele de la FC Universitatea au fost egalate în prelungiri, printr-un autogol, în meciul disputat în deplasare cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Partida din cadrul grupei locurilor 4-6 a primei ligi feminine a fost dominată de echipa gălăţeană în prima sa parte, Nina Anca reuşind să şi înscrie, în minutul 37. După pauză, gazdele au revenit în joc, profitând şi de oboseala fetelor de la Universitatea, care au avut în ultima perioadă un program extrem de încărcat. Fotbalistele din Galaţi au reuşind să reziste în avantaj până în prelungiri, când gazdele au egalat printr-un autogol.

Antrenorul Gabriel Călinescu a fost nevoit să folosească o formulă inedită de echipă, cu un fundaş între buturi, din cauza absenţei ambilor portari. Au jucat: Prisacari – Stamate, Al. Ivan, Cuşinova, V. Ivan – Benţoiu, Topal (Ciobanu, min. 87), Nina Anca, Nica, Surcică – Marcu (Lepădat, min. 10).

În clasament, gălăţencele ocupă locul 4, cu 15 puncte, la egalitate cu echipa din Odorhei, pe locul 6 fiind Universitatea Alexandria, cu 11 puncte. În runda următoare, Universitatea Galaţi va juca, în deplasare, la Alexandria, pe 26 mai.

Articolul precedentA fost reziliat contractul pentru centura ocolitoare a Tecuciului
Articolul următorGalaţiului i s-au promis aeroport, centură şi drum expres