Voleibaliștii de la CSM Arcada Galați au câștigat mai greu decât o arată scorul partida cu CSM București, disputată miercuri, în deplasare.

Meciul din cadrul etapei a 21-a a sezonului regulat al Diviziei A1 a fost extrem de echilibrat, chiar dacă gălăţenii s-au impus în cele din urmă cu 3-0. Scorurile înregistrate în cele trei seturi spun de fapt totul: 26-24, 25-22, 25-23. Meciul a durat nu mai puţin de 87 de minute, foarte mult pentru o dispută încheiată în doar trei seturi.

Aceasta a fost cea de-a opta victorie consecutivă a gălăţenilor de la instalarea lui Sergiu Stancu pe banca tehnică. Pentru Arcada au punctat în acest joc: Sanderson 15, Kullo 13, Borovnjak 12, Bissette 9, Cuciureanu 5 şi Perez 1.

Marea surpriză a rundei s-a produs în Capitală, unde Steaua s-a impus, cu 3-1, în faţa liderului, VM Zalău. În urma acestui rezultat, sălăjenii (care vor sta în ultima rundă) vor încheia sezonul regulat cu 47 de puncte, în timp ce Craiova şi Galaţiul au câte 43 de puncte şi încă o partidă de jucat. Astfel, meciurile din play-off ar putea începe cu trei echipe despărţite de un singur punct.

În runda următoare, pe 16 martie, de la ora 17.00, Arcada va juca acasă cu Dinamo, iar Craiova va întâlni Baia Mare, tot pe teren propriu.

Articolul precedentO șoferiță de 19 ani a ajuns la spital, cu tot cu pasageri
Articolul următorPrins la volan aproape în comă alcoolică, a refuzat testarea la spital