Arestat preventiv după ce a încercat să-și tâlhărească vecinii. Asta i s-a întâmplat unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Vlădeşti.

Bărbatul este acuzat de tentativă la furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată.
Din cercetări a reieşit că, în seara de 20 ianuarie, în jurul orei 20,00, bărbatul ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei consătenc de 76 de ani. Nu venise cu gânduri bune, ci pentru a obţine de la aceasta bani, prin ameninţări şi acte de violenţă.
Planul bărbatului a eşuat deoarece toate căile de acces în locuinţă erau asigurate. Astfel, acesta a renunţat la comiterea faptei, numai că nu a abandonat ideea de a face rost de bani.

Nu i-a mers la prima casă, a încercat la următoarea

Individul a sărit gardul unui alt imobil, situat peste drum de primul, iar aici a avut mai mult noroc, reuşind să intre în casă. Aici, folosind un băţ, bărbatul i-a ameninţat cu moartea pe proprietari, un bărbat de 68 de ani şi o femeie de 61 de ani, cerându-le toţi banii din casă. Cei doi ar fi reuşit să scape de agresor, convingându-l că au banii pe card şi promiţându-i că îi va primi a doua zi.
Hoţul a fost identificat de poliţiştii din Târgu Bujor, care, după audieri, l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Apoi, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentÎn județul Galați, doar trei localități din 65 sunt complet cadastrate
Articolul următorHocheiştii de la CSM Galaţi au câştigat primul meci cu Marton Aron