Politia rutiera

Patru bărbați au fost găsiți beți la volan într-o singură zi, la Galați. Polițiștii gălățeni i-au depistat pe șoferii certați cu legea pe data de 20 ianuarie a.c..

Astfel, în jurul orei 03,00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Matca au oprit, pe D.J. 251B, în comuna Cerțești, un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 28 ani, din municipiul Tecuci, a prezentat la testarea alcoolscopică o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului a condus autoturismul pe strada Alexandru Măcelaru din municipiul Galați. Acesta a fost depistat în jurul orei 08,00 de polițiștii Biroului Rutier Galați. Tânărul de 24 ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în municipiul Galați, pe strada Brăilei, a fost oprit în trafic și testat alcoolscopic un bărbat de 53 ani. A rezultat că se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest înregistrând valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al patrulea șofer depistat la volan sub influența alcoolului a fost un bărbat de 43 ani. Valoarea înregistrată de aparatul etilotest, în cazul său, a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, efectuând verificări cu privire la bărbatul în cauză, polițiștii au constatat că pe numele lui exista un mandat de executare a pedepsei privative de libertate de 4 ani și 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări, emis în data de 28.12.2018 de Tribunalul Galați.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentDuminică, tromboliză efectuată în premieră în județul Galați
Articolul următorCSM Arcada s-a calificat la turneul final al „Cupei României” la volei masculin