United a învins clar Poli Iași, în ultimul joc pe teren propriu din acest an

United Galați a învins clar Poli Iași, duminică seara, în ultimul joc disputat pe teren propriu în acest an, contând pentru etapa a XI-a a Ligii I de futsal. Gruparea gălățeană s-a impus cu 5-1 (3-0) şi a revenit pe primul loc în clasament, cu 25 de puncte, profitând de egalul dintre Călăraşi şi Timişoara.

În prima repriză, pe care a dominat-o categoric, United a înscris abia pe final, scorul fiind deschis de antrenorul Ignat, în minutul 15. Până la pauză au mai punctat Kailon Borges şi Viorel Cojoc. După reluare, brazilianul Kalion Borges, în mare formă, a mai marcat de două ori și a reușit astfel primul său hattrick de la sosirea în România. Echipa oaspete, venită la Galați cu doar opt jucători, a înscris golul de onoare în minutul 38.

Gruparea gălăţeană a evoluat în următoarea alcătuire: Păduraru – Coco, Borges, Cireș, Rafinha; Burdujel, Lașcu, Crăciun, Cojoc; Tudose, Petică.

În clasament, United are un punct mai mult decât Informatica Timişoara şi două puncte în plus faţă de Autobergamo Deva, care însă îşi va juca meciul din etapa a XI-a luni seara.

În ultima etapă care se va disputa în acest an în campionatul de futsal, cea de-a XII-a, United va juca, în deplasare, pe 9 decembrie, la CFF Clujana Cluj-Napoca, ultima clasată.

Articolul precedentProiectil exploziv din Al Doilea Război Mondial, descoperit la Pechea
Articolul următorPrinși cu căruțele pline de lemne tăiate din pădure fără actele necesare