Doi bărbați din județul Galați au fost prinși de polițiști transportând lemne tăiate din pădure, fără să fi avut actele de proveniență pentru acestea. 

Astfel, pe 25 noiembrie a.c., în jurul orei 09,15, polițiști din cadrul posturilor de poliție Valea Mărului și Cudalbi au depistat, pe raza comunei Valea Mărului, un tânăr de 18 ani care transporta, într-o căruță, 16 salcâmi. Luat la întrebări, acesta a declarat că i-a tăiat de pe un teren ce aparține părinților săi și nu deține niciun document de proveniență.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

În aceeași zi, în jurul orei 13,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galați au depistat, într-o pădure amplasată în extravilanul comunei Tulucești, un alt atelaj hipo condus de un bărbat de 58 ani, din localitate, în care se afla material lemnos ce ar fi fost sustras din pădurea respectivă.

Și în acest caz, materialul lemnos a fost ridicat și polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Articolul precedentUnited a învins clar Poli Iași, în ultimul joc pe teren propriu din acest an
Articolul următorPrins de polițiști în trafic băut la volan și fără permis