Hocheiştii gălăţeni au obţinut încă o victorie clară în faţa formaţiei Steaua

CSM Galaţi s-a impus de data aceasta cu scorul de 9-3 (3-0, 2-2, 4-1)

Hocheiştii gălăţeni au obţinut încă o victorie clară în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, în cel de-al doilea meci al „dublei”, disputat sâmbătă seara, pe patinoarul „Dunărea”.

După succesul cu 8-1 de vineri seara, CSM Galaţi s-a impus de data aceasta cu scorul de 9-3 (3-0, 2-2, 4-1). Formaţia gazdă a dominat şi a doua dispută dintre cele două echipe, iar succesul a venit fără probleme. Prima parte a jocului s-a încheiat cu un sec 3-0, repriza secundă a fost ceva mai echilibrată şi s-a terminat la egalitate, iar ultima repriză a consfinţit superioritatea netă a gălăţenilor. Golurile noului CSM în acest meci au fost înscrise de: Baskov 2, Zagidulin 2, Neznamov 2, Lorincz, Butochnov şi Mărcuş.

În urma acestui dublu succes fără dubii, gruparea gălăţeană a început să se gândească la mai mult de locurile 4-5, poziţii cu care era creditată de specialişti înainte de startul sezonului Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă.

În clasamentul la zi, CSM Galaţi a urcat pe locul 3, cu 12 puncte din 4 meciuri, golaveraj 64-5. Pe primele două locuri, SC Miercurea Ciuc – 31 de puncte (11 meciuri) şi Corona Braşov – 27 de puncte (11 meciuri). În urma gălăţenilor: Steaua – 12 puncte, golaveraj 60-90 (13 meciuri), CSM Gheorgheni – 8 puncte (6 meciuri), Marton Aron Sândominic şi Sportul Studenţesc – zero puncte.

În etapa următoare, gălăţenii vor întâlni, tot acasă, formaţia ACSH Gheorgheni, pe 9 și 10 noiembrie.

Articolul precedentVoleibalistele de la CSU Belor Galaţi au pierdut categoric la Blaj
Articolul următorOraşul Tecuci va fi gazda unei selecţii pentru „căpşunari” în Spania