Oraşul Tecuci va fi gazda unei selecţii pentru „căpşunari” în Spania

Contractul de muncă este de aproximativ trei luni și se va derula în perioada 1 februarie - 31 mai 2019

Oraşul Tecuci va fi gazda unei selecţii pentru „căpşunari” în Spania, organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES.

Oferta angajatorului iberic este de 150 locuri de muncă la recoltarea căpşunilor, pentru femei, în campania agricolă 2019. Contractul de muncă este de aproximativ trei luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019.

Angajaţii vor lucra şase ore şi jumătate pe zi, respectiv 40 ore pe săptămână, în decursul a şase zile. Ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii. Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, contribuţiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% şi asigurare socială = 113 euro/lună. Cazarea este gratuită, iar lucrătorul va plăti 1 euro/zi reprezentând utilitățile.

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România la terminarea contractului este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Selecţia va avea loc la Tecuci, pe 27 noiembrie 2018. Termenul limită pentru aplicare este 20 noiembrie.

Articolul precedentHocheiştii gălăţeni au obţinut încă o victorie clară în faţa formaţiei Steaua
Articolul următorGalațenii au învins Rapidul, în Grupa C a Ligii Naționale de baschet masculin