Sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 18:30, secția de Revistă a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” aduce pe scenă o comedie muzicală savuroasă – Gâlcevile din Chioggia, o adaptare realizată de binecunoscutul actor gălățean Cristian Gheorghe a piesei de teatru omonime, scrisă de Carlo Goldoni.

Acțiunea prezintă oamenii simpli ai orașului Chioggia, spațiu mângâiat de valurile mării și soarele arzător al Mediteranei, oameni care iubesc, se ceartă, se împacă și trăiesc la maxim fiecare moment. Comedia această aduce publicului gălățean o poveste despre iubire, prietenie, lupta pentru dragostea adevărată, o poveste plină de umor, dinamism, culoare și muzică de calitate. Chioggia reprezintă o miniatură a lumii iar această lucrare ne reamintește să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă, să conviețuim unul cu celălalt în așa fel încât în jurul nostru să fie doar senin.

Pe scenă, alături de soliștii, actorii și orchestra secției de Revistă, va urca chiar regizorul comediei muzicale – Cristian Gheorghe.

Sunteți așteptați așadar, să uitați de griji și probleme, să vă bucurați de o muzică inspirată și de o poveste care să vă aducă zâmbetul de buze.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului, în intervalul orar afișat pe site-ul oficial sau online, accesând platforma BLT.ro, la prețul de 21,6 lei.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentReuniunea Comitetului Director al GlobE, la București
Articolul următorCelebrul musical „My Fair Lady” pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”