Inspectoratul de Poliție Județean Galați scoate la concurs un număr de 10  posturi (personal contractual și muncitori calificați) prin încadrare din sursă externă.

Sunt scoase la concurs 3 posturi de referent, 4 posturi de muncitor calificat (mecanic, electromecanic, instalator și electrician), 2 posturi de îngrijitor și 1 post de subinginer.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, în perioada 04 – 18.10.2021,  concursul urmând a se desfășura în perioada 22.11 – 13.12.2021.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare, bibliografia stabilită și modalitățile de desfășurare a concursurilor se afișează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, regăsindu-se, de asemenea, pe site-ul instituției, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, de pe strada Brăilei, nr. 200, și la numărul de telefon 0236407000.

Sursa: Realitatea de Galati