Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi au fost eliminaţi din cupele europene

Voleibaliştii de la CSM Arcada Galaţi au fost eliminaţi din cupele europene, după ce au fost învinşi, pentru a doua oară, de formaţia belgiană Lindemans Aalst.

Partida retur din 16-imile de finală ale Cupei CEV, disputată miercuri seară, la Aalst, s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 3-1 (25-21, 28-26, 22-25, 25-21). Cum belgienii s-au impus şi în tur, la Galaţi, cu scorul de 3-2, gruparea din Aalst s-a calificat în optimile competiţiei, unde va întâlni echipa spaniolă Teruel.

Meciul de miercuri a fost în general echilibrat, dar gazdele au gestionat mai bine finalurile de set, reuşind astfel să se impună. Cele patru seturi ale întâlnirii s-au întins pe durata a 113 minute. Pentru Arcada au punctat: Raici 15, Bissette 14, Cubrilo 14, Sanderson 13, Bojici 7, Terzici 3. Au mai jucat: Cabrera (libero), Carrasco, Cuciureanu, Perez şi Kullo.

După eliminarea din cupele europene, gălăţenilor nu le rămâne decât să se concentreze pe competiţiile interne. Următoarea lor întâlnire în cadrul Diviziei A1 va avea loc pe 12 decembrie, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti. În ultimul joc din acest an, Arcada va evolua în deplasare, la Dinamo Bucureşti, pe 15 decembrie.

Articolul precedentÎncep exproprierile pentru construirea podului peste Dunăre de la Brăila
Articolul următorGălăţean găsit carbonizat în locuinţa cuprinsă de flăcări