Voleibaliștii de la CSM Arcada Galați au revenit la pregătiri sub comanda antrenorului secund, Răzvan Tănăsescu, ajutat de preparatorul fizic Rene Luna. Marian Bala, Vlad Kantor, Alexandru Rață și Andrei Butnaru se pregătesc, tot la Galați, cu naționala României pentru preliminariile EuroVoley 2023, sub comanda lui Sergiu Stancu, principalul naționalei României și al echipei gălățene. Coordonatorul de joc mexican Pedro Rangel Hernandez și danezul Oskar Kjerstein Madsen sunt angrenați în acțiuni ale reprezentativelor Mexicului respectiv ale Danemarcei, conform site-ului oficial al CSM Arcada Galați.

La primul antrenament al sezonului s-au prezentat șapte jucători: Akhror Sobirov, Vasile Talpă, Tudor Magdaș, Liviu Cristudor, jucători ce au făcut parte din lotul campionilor în sezonul trecut, dar și transferurile Daniel Malescha, Andrei Mihălescu cât și ultima achiziție Marin Lescov, coordonatorul originar din Republica Moldova, care revine la Galați după un sezon în care a evoluat în Cipru, la Omonia Nicosia.

În programul de antrenamente al echipei figurează și un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei, începând din 23 august. 

Miercuri, 3 august, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor Dunărea din Galați, componenții CSM Arcada care fac parte din lotul național al României vor juca în preliminariile Campionatului European (EuroVolley) 2023, contra selecționatei Albaniei. Intrare generală: 10 lei.

Sursa: Realitatea de Galati