Voleibalistele de la CSU Belor Galaţi au înregistrat încă o înfrângere la zero, în meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM Lugoj.

Fetele pregătite de Ileana Berdilă au demonstrat o dată în plus că prima ligă este o căciulă mult prea mare pentru ele. Şi asta în condiţiile în care au întâlnit echipa care se afla exact în faţa lor în clasament, nu una dintre formaţiile de top.

La finalul unui joc în care gazdele au contat doar în primul set, CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-0 (25-21, 25-12, 25-17), după 64 de minute de joc. Pentru gălăţence au punctat: Anamaria Berdilă 13, Edina Selimovici 8, Adriana Dudnic 5, Sydney Wilson Paige 4, Elitsa Barakova 3 şi Ramona Postea 1.

După 14 etape disputate, CSU Belor are în continuare zero puncte şi ocupă locul 9, ultimul, în condiţiile în care Agroland Timişoara, aflată pe locul 8, s-a retras din competiţie în pauza de iarnă. În runda următoare, pe 23 februarie, gălăţencele vor întâlni, în deplasare, gruparea bucureşteană Dinamo, ocupanta locului 6 în Divizia A1.

 

 

Articolul precedent12 asociaţii de proprietari n-au plătit niciun leu pentru căldură
Articolul următorVoleibaliştii de la Arcada s-au impus în derbiul de la Craiova