Venit să-şi apere fiul, tatăl s-a ales cu două dosare penale

Venit să-şi apere fiul, acuzat de patru furturi, un gălăţean din Oancea s-a ales cu două dosare penale, pentru infracţiuni rutiere.

Marţi, 10 septembrie, polițiștii Secției 5 Rurală Rădești au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza localităților Oancea și Roșcani. Oamenii legii lucrau la un dosar penal având ca obiect săvârșirea, în perioada iulie – septembrie 2019, a patru infracțiuni de furt. Perchezițiile au fost făcute la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor fapte, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Cu această ocazie a fost recuperat un moped, sustras, în noaptea de 14-15 iulie, din curtea unei locuințe.

În timp ce polițiștii desfășurau percheziția la domiciliul tânărului de 22 de ani, în dreptul imobilului respectiv a oprit un autoturism. De la volanul maşinii, înmatriculată în Bulgaria, a coborât un bărbat care s-a recomandat ca fiind tatăl vitreg al tânărului cercetat. Cu ocazia legitimării bărbatului, de 41 de ani, din comuna Oancea, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea fusese radiat din circulație de autoritățile din Bulgaria în aprilie 2018.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru probarea întregii activități infracționale a celor trei tineri și, în același timp, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentFinanțare europeană pentru modernizarea a trei mari străzi gălăţene
Articolul următorMuncitor accidentat grav de cupa utilajului la care lucra