Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi mai are 323 de locuri libere la buget, dar şi 980 de locuri cu taxă, înainte de ultima etapă a sesiunii august-septembrie 2018.

Pentru această a doua sesiune de admitere pentru ciclul I de studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă, concursul se desfăşoară pe bază de dosar, iar candidaţii trebuie să aibă la înscriere diploma de bacalaureat în original.

Peste 50 de locuri disponibile sunt la: Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor – 84 de locuri la buget, 46 de locuri cu taxă, Facultatea de Inginerie – 65 de locuri la buget, 177 de locuri cu taxă, Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică – 54 de locuri la buget, 102 locuri cu taxă, Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila – 54 de locuri la buget, 52 de locuri cu taxă.

Alte cinci facultăţi mai au locuri libere la buget, astfel: Facultatea de Litere – 26 de locuri la buget, 167 de locuri cu taxă, Facultatea de Ştiinţe şi Mediu – 20 de locuri la buget, 38 de locuri cu taxă, Facultatea de Arte – 8 locuri la buget, 27 locuri cu taxă, Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie – 7 locuri la buget, 107 locuri cu taxă, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor – 5 locuri la buget, 168 de locuri cu taxă.

În acelaşi timp, trei facultăţi nu mai au libere decât locuri cu taxă: Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – 42 de locuri cu taxă, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice – 24 de locuri cu taxă, Facultatea de Arhitectură Navală – 3 locuri cu taxă.

Înscrierile pentru ultima etapă a sesiunii august-septembrie 2018 se fac până pe 15 septembrie, zilnic, de luni până vineri, între orele 9,00 şi 14,00, la sediul central al Universităţii, din strada Domnească nr. 47.

Articolul precedentȘantierul Naval Galați îşi ilustrează istoria de 125 ani într-o expoziţie
Articolul următorO coliziune între două maşini şi un camion, soldată cu patru victime