Formaţia United Galaţi s-a impus categoric la Iaşi, în etapa a doua a primei ligi de futsal, reuşind să câştige cu scorul de 6-2 (4-1) întâlnirea cu echipa locală Poli.

Gălăţenii au făcut o primă repriză foarte bună, ajungând la un moment dat să conducă cu 4-0 pe tabela de marcaj. Prima parte a meciului s-a încheiat cu 4-1, după ce gazdele au reuşit golul de onoare.

În partea a doua a jocului, disputa a fost ceva mai echilibrată. United nu a mai forţat, dar ieşenii nu au avut puterea să întoarcă soarta meciului. Scorul final al întâlnirii, 6-2, demonstrează superioritatea totală a echipei pregătite de Florin Ignat. Golurile oaspeţilor au fost înscrise de Rafinha – 3, Nuno Coco, Cireş şi Tudose.

Gălăţenii au obţinut astfel cea de-a doua victorie în noua ediţie a Ligii Naţionale de futsal. United nu are însă decât trei puncte în clasament, deoarece a pornit la drum cu un pasiv de trei puncte, după ce federaţia a decis să depuncteze formaţia gălăţeană, în urma unor declaraţii ale preşedintelui Teodor Ştefu.

În următoarele două runde, United va avea meciuri considerate uşoare, cu CFF Clujana Cluj-Napoca (acasă) şi Bukovina Vicov (în deplasare), după care va urma duelul cu Autobergamo Deva.

Articolul precedentCetăţenii îşi vor primi despăgubirile pentru porcii ucişi în criza pestei porcine
Articolul următorÎn judeţul Galaţi, carosabilul de pe DN 24 s-a umplut de navete de bere