Formaţia de futsal United Galaţi a terminat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat la Odorheiu Secuiesc, în compania echipei locale FK, din etapa a VI-a a Ligii I.

Întâlnirea a dominată de gălăţeni, care s-au aflat la cârma jocului cea mai mare parte din timp. United a deschis scorul prin Kailon Borges, însă gazdele au revenit cu două goluri şi au preluat conducerea. Replica oaspeţilor a însemnat două reuşite consecutive şi în contul lor, semnate de Andrian Laşcu şi Andrei Crăciun. La pauză s-a intrat astfel cu avantajul de un gol al gălăţenilor, 3-2. După reluare, jocul a fost mai încrâncenat şi nu s-a marcat decât o singură dată. Au punctat gazdele, astfel că rezultatul final al întâlnirii a fost 3-3.

Pentru gruparea gălăţeană, remiza din Harghita reprezintă primele puncte pierdute în această ediţie de campionat, după cinci victorii consecutive. Din cauza depunctării dictate de FRF, United are însă 13 puncte în clasament, astfel că ocupă doar locul 3. Lider al Ligii I este Dunărea Călărași, cu 15 puncte, iar pe locul 2 se află Autobergamo Deva, cu 13 puncte.

În etapa a VII-a, United va juca, pe teren propriu, cu formaţia Informatica Timișoara, ocupanta locului 4, cu 13 puncte şi un joc mai puţin disputat. Meciul cu bănăţenii este programat în jurul datei de 4 noiembrie.

Articolul precedentPrins de poliţie la volan mirosind a alcool, a refuzat orice testare
Articolul următorO tânără din Galaţi care promitea „pachete cu bani” a fost reţinută în Bistriţa