United Galaţi a revenit pe locul 1 în Liga I de futsal

Formaţia United Galaţi a revenit pe locul 1 în Liga I de futsal, după disputarea meciurilor din etapa a 13-a, prima din acest an.

La Galaţi, United a primit vizita formaţiei Bukovina Vicov, în faţa căreia s-a impus fără probleme, cu scorul de 16-6 (9-2). La Odorhei, gazdele de la FK au reuşit o remiză, scor 4-4,  în faţa celor de la Autobergamo Deva. În urma acestor rezultate, gruparea gălăţeană a revenit pe primul loc al clasamentului, cu 31 de puncte, fiind urmată de Deva – 30 de puncte şi Miercurea Ciuc – 25 de puncte (şi un meci mai puţin disputat).

În partida din Sala Sporturilor „Dunărea”, gălăţenii au evoluat fără cei doi jucători transferaţi în intersezon, Mimi Stoica şi Neto Caraúbas, ale căror documente nu au fost încă oficializate. Pentru United au înscris: Andrei Crăciun 4, Ovidiu Tudose 3, Cosmin Petică 3, Constantin Burdujel 2, Andrian Lașcu 2, Octavian Cireș și Matei Boșneagă.

În runda viitoare, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 18.00, United va juca, în deplasare, la Deva, într-o dispută care reprezintă derbiul acestei ediţii de campionat. În tur, United s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 5-3.

Articolul precedentVictorii cu 13-1 şi 15-1 în ultimele meciuri cu Sportul Studenţesc
Articolul următorDuminică, tromboliză efectuată în premieră în județul Galați