United Galaţi a învins FK Odorheiu Secuiesc cu 4-2

Formaţia United Galaţi a învins, sâmbătă seara, echipa FK Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 4-2 (3-0), în cadrul etapei a 15-a a Ligii I de futsal.

Meciul disputat în Sala Sporturilor „Dunărea” a fost extrem de disputat, în special în repriza secundă, când oaspeţii au ameninţat serios succesul gazdelor. Prima repriză a fost controlată de gălăţeni, care au înscris prin: Tudose (min. 7), Ignat (min. 11) şi Araujo (min. 17). La acest scor, totul părea rezolvat, astfel că gazdele s-au relaxat prematur, iar oaspeţii au profitat. Harghitenii au jucat fără portar şi au punctat în minutele 27 şi 31, iar scorul a devenit 3-2. United a reuşit să revină în joc şi să taie elanul oaspeţilor prin golul antrenorului-jucător Ignat (min. 32).

În urma acestei victorii, United a acumulat 34 de puncte în clasament şi ocupă locul 2. Pe prima poziţie se află Imperial Wet Miercurea Ciuc, tot cu 34 de puncte. Locul 3 este ocupat de Autobergamo Deva, cu 33 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

În etapa următoare, care este programată pe 2 martie, United va juca la Timişoara, cu Informatica, echipă care s-a destrămat practic în această iarnă. Până atunci, însă, se vor disputa sferturile de finală ale Cupei României, în cadrul cărora gălăţeni vor juca, pe 24 februarie, cu Gloria Buzău, în deplasare.

Articolul precedentVoleibaliştii de la Arcada s-au impus în derbiul de la Craiova
Articolul următorUnsprezece noi locuri de joacă în cartierele Galaţiului