United Galați a câștigat și al doilea meci al finalei Ligii 1 la futsal, cu FK Odorheiul Secuiesc. Marți seara, de la ora 18, gălățenii au câștigat cu 3-1 (1-0) și au 2-0 la general. Dacă la partida de ieri, 15 mai, lovitura de start a fost dată de Silviu Ilie, campion cu echipa de fotbal Oțelul în 2011, momentul simbolic din startul întâlnirii de astăzi, dintre United Galați și FK Odorheiu Secuiesc, a avut un alt personaj important: centrul Vasile Talpă, campion și în 2023 cu formația de volei masculin CSM Arcada Galați. 

United a deschis scorul în minutul 11, după un șut de la 9 metri, lateral dreapta, sub transversala porții harghitene a lui ”Pele”, după o pasă primită de la Crișan. În minutul 24, la o eroare a apărării oaspeților, Octavian Cireș a șutat de la 8 metri și a înscris pentru 2-0. În minutul 26 Dudău a marcat pentru 3-0, cu un șut de pe semicercul de 6 metri, la o pasă primită de la Andrei Crăciun.

Oaspeții au atacat supranumeric și în minutul 39 Kedei Barna a redus din handicap, cu un șut din lateral stânga, la vinclul de la colțul lung al porții lui Toniță, 3-1. 

United Galați: Toniță – Araujo, Crișan, Cireș, Pelé. Cârdei, Oană, Ignat, Crăciun, Burdujel, Dudău, Petică, Boșneagă, Krstić. Antrenor: Ignat.

FK Odorheiu Secuiesc: Gălățeanu – A. Sasse, Miklos, Balazsi, Balint. Farkas, Kedei, Tanko, Iszlai, Kerestely, Kanyo, Peter, Tompea. Antrenor: Jakab.

Săptămâna viitoare, marți, 23 mai, de la ora 17.00, se va juca meciul 3, la Odorheiul Secuiesc, iar dacă harghitenii îl vor câștiga, miercuri, 24 mai, de la oar 17.00, va avea loc meciul 4 al finalei. 

 

Articolul precedentCriză acută de sânge Spitalul Clinic de Urgență Sf. Apostol Andrei din Galați
Articolul următorAnca Alexandrescu: „Suntem singurul post TV care are curajul să fie împotriva vântului. Nu vom renunța să spunem ADEVĂRUL, oricâte amenzi ne vor da!”